Jaluzelele orizontale se folosesc acolo unde dorim umbrire separata pe fiecare ochi de geam (tamplarie termopan), Astfel se poate doza umbrirea pe sectoare. Se folosesc la Brasov mai ales pentru birouri. Au si ele functia dubla de perdea si draperie, ca si jaluzelele verticale. Prin rotirea baghetei din fata se poate regla inclinatia lamelelor realizand cota de lumina dorita.

Avand o varietate mare de culori (peste 80), jaluzelele orizontale se integreaza elegant in orice decor. Noi oferim la pret standard suportul si accesoriile in aceeasi culoare cu lamelele. Montajul se face cu cleme mobile pentru o demontare usoara cand se doreste spalarea geamurilor.

Lamelele sunt din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, cu latimea de 25 mm si grosimea de 0,21 mm. Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic fiind disponibila in culorile lamelelor.

Ca accesorii optionale, puteti alege profilul de mascare, in culorile alb sau maro inchis, sau cleme de fixare in partea inferioara.

Culori


Prețuri

Prețurile noastre pornesc de la 16 euro/mp cu Tva inclus. Jaluzelele sub 0,5 mp se incaseaza la 0,5mp. Garnisa de mascare a mecanismului este de de 15,2 euro/ml cu TVA inclus. Banda dublu adeziva, pentru montaj pentru lipire 0,6 euro/ml.